Monitoring
(Solar Log)

PV-systemen zonnepanelen

Wij spitsen ons toe op monitoring van PV-systemen, om de opbrengst van je zonnepanelen te meten. Hiervoor gebruiken we voornamelijk loggers van Solar-log, die we aansluiten op je omvormers. Als universele logger is Solar-Log compatibel met de meerderheid van de omvormerfabrikanten op de markt, en dus de ideale keuze voor quasi ieder PV-systeem.

Solar Log - PV systemen zonnepanelen
Solar Log - Zorgeloze werking zonder problemen

Altijd actuele data

De gelogde data worden vervolgens naar het Solar-log portaal gestuurd. Via dit portaal, of de handige app daarvan, kun je de actuele status, werking en opbrengst van je installatie bekijken. Zo heb je, mits een internetconnectie, te allen tijde toegang tot de data van jouw omvormers en zonnepanelen.

Solar Log - altijd actuele data

Zorgeloze werking

Jij kunt je bezighouden met je dagelijkse activiteiten, het door ons geïnstalleerde monitoringsysteem houdt je installatie nauwkeurig in de gaten. Doen er zich storingen of problemen voor? Geen zorgen, Solar-log verwittigt tijdig en brengt jou of je installateur via mail op de hoogte.

3 types apparaten:

Naargelang de grootte van je PV-installatie (kWp) beschikt Solar-Log over 3 types apparaten.

Wij adviseren jou, gebaseerd op de grootte van je installatie, je omvormer en andere factoren, over het ideale type voor jouw noden. Heb je al zonnepanelen of overweeg je de installatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de monitoring daarvan!

 • Solar-log
  Base 15

  voor kleinere installaties tot 15 kWp, uit te breiden tot 30 kWp

 • Solar-log
  Base 100

  voor middelgrote installaties tot 100 kWp, uit te breiden tot 250 kWp

 • Solar-log
  Base 2000

  voor grote installaties tot 2 mWp

BOELIT BV
BE 0832.550.604
peter.claes@boelit.be
+32 497 44 15 17
Boelehoef 20
3910 Pelt

Contact